Управление на документиДигитални архивиОбработка на документи

Kои сме ние

Куикдокс е компания, разполагаща със специалисти с над 10 годишен професионален опит, както в дейности по обработка на документи – сканиране, архивиране, описване, въвеждане, подреждане и проверяване на документи, така и в създаването на цялостни решения за оптимизация на документооборот и административни дейности, маркетинг, софтуерни разработки, счетоводство.

Нашата цел е да предоставяме услуги с високо качество в кратки срокове на изключително конкурентноспособна цена. Доказахме, че решенията ни осигуряват снижаване на разходите и опростяване на процесите благодарение на споделените ресурси, използването на иновативни технологии и централизация на цялостната асистенция на клиентите ни.

Нашите принципи

КОРЕКТНОСТ, защото е важно да разчитате на партньора си
БЪРЗИНА, защото трябва да получавате резултати веднага
КАЧЕСТВО, защото трябва да получите повече, отколкото сте изискали
КОНКУРЕНТНИ ЦЕНИ, защото поддържащата дейност трябва да е премерен разход

Как работим

Куикдокс предоставя обслужване, базирано на най-добрите практики, при съчетаване на традиционни методи и технологични иновации, за да постигне поставените от Вас цели. ​Ако сте установили необходимост от оптимизация на разходите и процесите във Вашата компания, ако имате нужда от временен ресурс или имате конкретно запитване, свържете се с нас и след кратка среща ще получите техническо и финансово предложение. След Вашето одобрение ще разполагате с необходимия ви технологичен и човешки ресурс, за да постигнете целите си.

 Защо quick​docs​

Опитът ни с компании от различни сектори, използването на иновативни технологии и широкия профил на специалистите ни позволяват да създадем работещи решения, базирани на добрите практики и съобразени с Вашата корпоративна стретегия и култура. Екипът на Куикдокс ще отговори на всичките Ви въпроси ще направи видими алтернативите за качествени решения за поддържащите процеси и операции в компанията Ви.

Поемането на поддържащите процеси от стратегически партньор позволява на организацията Ви да се фокусира върху същинските си и основни дейности и да поддържа инфраструктурата,  персонала и разходите за поддържащи операции на минимално и оптимално ниво.

Какво мислят клиентите за нас?

Референции на наши клиенти за нашата работа

Дейностите по договора бяха изпълнени професионално и в съответсвие, както с приложимите нормативни изисквания, така и с вътрешните изисквания на компанията.
Директор Информационно обслужване,, Пенсионноосигурително дружество
По време на съвместната ни дейност „Куикдокс“ ООД показа, че е надежден изпълнител, работещ с методичност и професионализъм. Препоръчваме „Куикдокс“ ООД като коректен партньор с ефективен стил на работа, разполагащ с компетентен и опитен екип.
Head of Operational Risk and Internal Control System Procurement Manager,, Лизингова компания
„Куикдокс“ ООД изпълни с компетентност и качество дейностите по договора за обработка (класифициране, подреждане, номериране на страници, индексиране, изготвяне на описи, етикиране).
Директор,, ТП на НОИ